Kvikbooking

Vælger du at slå kvikbooking til, kan din bil bookes uden, at du skal godkende en lejeanmodning først. Det kan være med til at sikre dig flere udlejninger. Du slår kvikbooking på din profil under dine biler > administrer bil > kvikbooking.

Når du slår kvikbooking til, vil en lejers anmodning automatisk blive godkendt når lejeperioden matcher en periode, hvor din bil er ledig i din udlejningskalender.

En lejer kan ikke kvikbooke din bil hvis:

• Hvis der er mindre tid til lejens start ind den varselsperiode, du har tilladt på din bilprofil under varsel ved kvikbooking. Du kan vælge alt fra ingen varsel til 12 timers varsel.

Aflyser du to kvikbookinger indenfor seks måneder, vil kvikbooking automatisk blive slået fra på din profil. Efterfølgende er det kun muligt, at aktivere kvikbooking igen, når dette er godkendt af GoMore.

Når du slår kvikbooking til, vil din bil automatisk blive boostet i vores søgeresultater, hvilket kan være med til at sikre dig flere udlejninger.