Betaling for leje

Lejer betaler online og pengene overføres automatisk til udlejers GoMore-konto 24 timer efter endt leje. Du kan som udlejer til hver en tid overføre pengene til din bankkonto uden gebyr ved at vælge ’Udbetal’ inde i  saldo-oversigten

Vi udbetaler tirsdage og torsdage kl. 16. Hvis du inden da har anmodet om en udbetaling, vil pengene stå på din bankkonto den efterfølgende hverdag.