Forsikringsdækning ved udlandskørsel

Vores forsikring dækker udover Danmark også i EU og lande omfattet af Det Grønne Kort mod betaling af forsikringsgebyr. Udlandskørsel skal tilkøbes af lejer ved booking.

En udtømt liste over lande omfatter:

EU lande: Frankrig, Belgien, Tyskland, Italien, Nederlandene, Luxembourg, Storbritannien, Irland, Grækenland, Spanien, Portugal, Østrig, Finland, Sverige, Slovenien, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Estland, Letland, Litauen, Ungarn, Cypern, Malta, Rumænien, Bulgarien samt i Kroatien.

Uden for EU (Det Grønne Kort): Norge, Island, Schweiz, Andorra, Serbien, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Makedonien, Moldavien og Montenegro. Mere information om Det Grønne Kort kan findes her:  http://www.cobx.org/content/default.asp?PageID=58&DocID=67959.

Særlige regler ved udlandskørsel

Der er følgende krav til bilen, såfremt den skal bruges til kørsel i udlandet:

• Bilen skal være indregistreret på den type registreringsattest, som har været gældende siden 6. juni 2012.
  • Under udlejning skal del 1 af den nye registreringsattest (og KUN den) ligge i bilen ved udlejning til udland.

Andre dokumenter kan være obligatoriske ved udlandskørsel afhængigt af rejsemål. Se bl.a. denne vejledning fra FDM: http://www.fdm.dk/koer-selv-ferie/planlaeg-din-bilferie/rejsedokumenter-til-koer-selv-ferien

Hvordan fås en ny registreringsattest?

En ny registreringsattest bestilles online ved Motorregisteret. Attesten koster 100 kr., og tager to minutter at bestille.

Sådan gør du:

1. Gå til Motorregisteret
  2. Log på med NemID
  3. Vælg "Registrering"
  4. Vælg "Bestil registreringsattest"

Hvis du har leaset en bil igennem GoMore, fås registreringsattesten ved henvendelse til LeasePlan.