Reservation af penge på din bankkonto

Når penge er reserveret på din konto, selvom du ikke fik et lift eller en lejebil, hænger det sammen med, at du har brugt et debetkort, såsom Visa Electron, eller et MasterCard, til at betale for liftet.

Det er ikke GoMore, men din kortudbyder, der fastholder reservationen, se mere her

Reservationsperioden varierer fra bank til bank, og kan vare op til 30 bankdage. I de fleste tilfælde kan vi hjælpe dig med at frigive pengene hurtigere. Står du derfor og skal bruge pengene nu og her, kan indtaste dine informationer til frigivelse her. Så sender vi en anmodning afsted til din bank.