Login med Facebook

Du kan kun anvende Facebook login, hvis du har en e-mail tilknyttet din Facebook profil. Din email adresse skal desuden være gjort "tilgængelig for eksterne applikationer" i dine privacy indstillinger på Facebook. Vær opmærksom på at din email adresse tilknyttet din Facebook profil måske er en email adresse af ældre dato og du derfor skal huske at tjekke den, da det er til den vi sender vigtige meddelelser vedrørende din aktiviteter på GoMore.