Leasingperiode

På GoMore tilbyder vi privatleasingaftaler på 12-36 måneder eller korttidsleasingaftaler på 1-4 måneder.

Når du indgår en leasingaftale på 12-36 måneder, har du mulighed for at beholde bilen i 36 måneder. Efter de første 11 måneder kan du vælge at opsige aftalen med én måneds varsel til udgangen af en måned. Det koster ikke noget at opsige aftalen inden de 36 måneder, og du opsiger din aftale ved at sende os en mail på leasing@gomore.dk.

Når leasingperioden udløber, vil du modtage information om aflevering på email og du vil have mulighed for at skifte til en ny bil.

Er du blevet rigtig glad for bilen, og ønsker du at forlænge leasingaftalen, kontakt gerne GoMore Leasing på leasing@gomore.dk omkring forlængelse af din aftale. Det er som udgangspunkt ikke muligt at købe bilen efter endt leasingperiode.