Kilometerantal ved leasing

Der er som udgangspunkt inkluderet 24.000 kilometer i leasingaftalen, når du leaser en bil igennem GoMore.

Der vil ved bestilling af en 36 måneders leasingaftale være mulighed for at vælge imellem henholdsvis 14.000, 19.000, 24.000, 29.000 eller 34.000 inkluderede kilometer pr. år igennem leasingperioden. Dette vil samtidig ændre den månedlige ydelse for leasingaftalen.

Det antal kilometer som aftalen inkluderer, er det totale antal kilometer for perioden og eventuelle kilometer i forbindelse med udlejning indgår i dette antal.

Evt. overkørte kilometer afregnes med en sats på 0,80 kr. pr. kilometer.