Print af infoblad

Infobladet skal printes inden din første lejeaftale på GoMore. Dette skal altid være placeret i bilens handskerum under alle lejeaftaler.

Infobladet findes på under bilens profil i din bil oversigt, her: https://gomore.dk/accounts/cars

Infobladet printes ved at gå ind under bilens profil og trykke på knappen “udskriv”.

Husk, at udover infobladet, skal ejer sørge for at lejekontrakt bliver gennemgået med lejer. Den kan findes i appen eller printes samme sted som infobladet.