Kørsel i udlandet med din leasingbil

Før og under en biltur til udlandet med din leasingbil, er det vigtigt at huske:

1. Tjek at du har det lovpligtige sikkerhedsudstyr med, bl.a. en sikkerhedsvest, advarselstrekant, førstehjælpskasse eller pulverslukker.

2. Tjek om det er lovpligtig at have vinterdæk på, hvis der er sne.

3. Gem telefonnummeret på SOS +45 7010 5052. Vi anbefaler desuden, at du downloader SOS app'en til din smartphone. App'en indeholder bl.a. en gps-funktion, som muliggør, at SOS kan finde din geografiske placering i tilfælde af, at du har et nedbrud med bilen i udlandet.

4a. Ved leasing gennem LeasePlan: Husk en registreringsattest på bilen, som fås ved henvendelse til LeasePlan.

4b. Ved leasing gennem ALD: Husk en registreringsattest på bilen, som automatisk sendes til dig, når ALD har modtaget registreringsattesten fra SKAT. ALD modtager normalt attesten 2-4 uger efter indregistrering af bilen.

4c. Ved leasing gennem Jyske Finans: Husk en registreringsattest på bilen, som fås ved henvendelse til Jyske Finans.

Ved udlejning af din bil på GoMore skal del 1 af bilens registreringsattest (og KUN den) ligge i bilen.

Leasingforsikringen dækker udover Danmark også i EU og lande omfattet af Det Grønne Kort.

En udtømt liste over lande omfatter:

EU lande: Frankrig, Belgien, Tyskland, Italien, Nederlandene, Luxembourg, Storbritannien, Irland, Grækenland, Spanien, Portugal, Østrig, Finland, Sverige, Slovenien, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Estland, Letland, Litauen, Ungarn, Cypern, Malta, Rumænien, Bulgarien samt i Kroatien.

Uden for EU (Det Grønne Kort): Norge, Island, Schweiz, Andorra, Serbien, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Iran, Israel, Makedonien, Marokko, Moldavien, Montenegro, Rusland indtil Uralbjergene, Tunesien, Tyrkiet samt i Ukraine.

Mere information om Det Grønne Kort kan findes her:   http://www.cobx.org/content/default.asp?PageID=58&DocID=67959.