Hvis din leasingbil går i stykker i udlandet

Det er SOS, der hjælper dig i udlandet, hvis du bliver syg, får problemer med leasingbilen eller kommer ud for et færdselsuheld. Det røde forsikringskort indeholder et telefonnummer til SOS +45 7010 5052. Det er ikke nødvendigt at have kortet med.

Vi anbefaler, at du downloader SOS app'en til din smartphone. App'en indeholder bl.a. en gps-funktion, som muliggør, at SOS kan finde din geografiske placering i tilfælde af, at du har et nedbrud med bilen i udlandet.