Oprettelse af bil

Du kan se dine biler, samt oprette nye biler, gennem vores app.

Dette gøres ved at trykke på profilnavnet øverst, hvilket fører dig ind på siden "konto". Herfra kan du gå ind på siden "biler", hvor dine oprettede biler vil være synlige.

Hvis du ønsker at oprette en ny bil til samkørsel, trykker du på plusset oppe i højre hjørne. Ønsker du at oprette en ny udlejningsbil, skal dette gøres på vores hjemmeside.