Mine lift- eller lejeaftaler er ikke til at finde på min profil

Kan du ikke finde dine lift- eller lejeaftaler på din profil er der mulighed for at du har 2 profiler på GoMore.

Når du opretter en profil hos GoMore, kan du vælge at logge ind via Facebook eller ved at oprette en e-mail adresse og et password.

Hvis du har oprettet en profil med e-mail og password, og senere vælger at logge ind via Facebook, vil din eksisterende profil ikke blive flettet med Facebook profilen. Derimod vil der blive oprettet en ny profil.

Ved du, at du har en eller flere lift/lejeaftaler knyttet til din profil, men kan du ikke finde dem, undersøg da om du eventuelt har en anden profil.