Redigering af lift

Som bilist kan du redigere lift, hvor der endnu ikke er passagerer, der har købt en plads. Så snart der er passagerer booket på liftet, kan det ikke redigeres, og bilisten vil i så fald være nødt til at slette liftet og oprette det på ny. 

Du kan redigere lift i din  liftoversigt

Vær opmærksom på, at en aflysning kan sætte dine medrejsende i en uheldig situation. Hvis du har passagerer booket ind på dit lift, så husk at give dem forklaring på aflysningen.

Stadig brug for hjælp? Skriv til os Skriv til os