Anhængertræk

12 måneders leasingaftale:
Det er ikke muligt at få sin leasingbil leveret med anhængertræk på en 12 måneders leasingaftale. Ved en 12 måneders leasingaftale må man som leasingtager gerne få monteret anhængertræk på bilen. Leasingtager skal dog selv stå for dette samt afholde for alle omkostninger i forbindelse hermed. Leasingbilen må gerne tilbageleveres med anhængertræk monteret. Hvis man som leasingtager vælger at afmontere anhængertrækket inden tilbageleveringen, vil man som leasingtager hæfte for alle eventuelle skader herved.

24 måneders leasingaftale:
Det er ikke muligt at få sin leasingbil leveret med anhængertræk på en 24 måneders leasingaftale. Det er dog muligt selv at foranledige montering af anhængertræk. Det skal ske hos et autoriseret værksted til montering af anhængertræk på den pågældende bilmode. Anhængertrækket må ikke afmonteres igen og følger derved bilen ved udløb.

36 måneders leasingaftale:
Ved en 36 måneders leasingaftale vil der være mulighed for at få leveret sin bil med fast anhængertræk. Tilkøbet af dette vil medføre et tillæg til den månedlige ydelse igennem hele leasingperioden. Tillægget afhænger af det enkelte bilmærke samt den pågældende bilmodel.