Fejl ved booking af lift

Hvis du ikke kan booke lift, skyldes det formentlig, at du arbejder med en ældre version af Internet Explorer. En simpel opdatering af denne skulle meget gerne afhjælpe dit problem. En anden løsning er, at du downloader en anden browser, eksempelvis Google Chrome eller Firefox, der begge er gratis at bruge.

Du kan opdatere Internet Explorer  her

Du kan også vælge at hente Google Chrome  her eller Firefox her

Vær også opmærksom på, at det desværre ikke muligt at betale med Dankort uden VISA. På GoMore kan du betale med Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard og MaestroCard.