Fejl ved booking af lift

Hvis du ikke kan booke lift, skyldes det formentlig, at du bruger gammel version af vores app eller af din browser. Opdater derfor gerne og prøv at booke igen.

Vær også opmærksom på, at der skal være penge på det betalingskort, du bruger til at booke liftet og at du på GoMore kan betale med følgende betalingskort: Visa, Visa Electron, MasterCard og MaestroCard.