Udveksling af kontaktoplysninger

Medlemmer kan se hinandens kontaktoplysninger, når bookingen er accepteret og indtil 24 timer efter liftet er kørt. Du kan altid kontakte en bruger ved at sende en besked inde på dennes GoMore-profil.

Stadig brug for hjælp? Skriv til os Skriv til os