Kontant betaling

Det er ikke muligt at betale kontant, når du booker et lift på GoMore.

Siden vi lancerede onlinebetaling, har det været den foretrukne mulighed for langt størstedelen af de bilister og passagerer, der bruger GoMore. Vi har derfor valgt at fokusere på dette.

Onlinebetaling er nemt for begge parter, og sikrer bilist og passager imod forvirring om, hvorvidt betalingen er gennemført.

Det forenkler ligeledes vores produkt rent teknisk og gør os i stand til hurtigere at udvikle nye features til vores website og app til gavn for vores brugere.