Betaling af lift og udlejninger

Lift og udlejninger betales online ved booking.

Pengene overføres automatisk til bilisten eller udlejerens GoMore-konto 24 timer efter, at liftet er kørt eller lejen er afsluttet.

Som bilist eller udlejer kan du til hver en tid derefter udbetale pengene til din egen bankkonto uden gebyr ved at vælge ’Udbetal’ inde i saldo-oversigten. Vi udbetaler tirsdage og torsdage kl. 16. Hvis du inden da har anmodet om en udbetaling, vil pengene stå på din bankkonto den efterfølgende hverdag. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at udbetale dine penge til en udenlandsk konto.

Du kan altid se dine kontobevægelser her.