Udbetaling af penge fra din GoMore konto

Hvis du som bilist har penge til gode på din GoMore-saldo, kan du til hver en tid overføre pengene til din egen bankkonto uden gebyr. Du skal blot vælge ’Udbetal’ inde i din  saldo-oversigt. Udbetalingen er gratis.

Vi udbetaler tirsdage og torsdage kl. 16. Hvis du inden da har anmodet om en udbetaling, vil pengene stå på din bankkonto den efterfølgende hverdag.