Betaling af lift

Hvis du som bilist går ind på din liftoversigt, og klikker på den grønne knap, der indikerer antallet af passagerer på det konkrete lift, får du en oversigt over, hvad passagererne på liftet skal betale. Her finder du samtidigt også direkte links til samtalerne med passagererne på liftet.

Pengene overføres til bilistens GoMore konto 24 timer efter, at liftet er kørt. Du kan til hver en tid derefter udbetale pengene til din egen bankkonto uden gebyr. Vi udbetaler tirsdage og torsdage kl. 16. Hvis du inden da har anmodet om en udbetaling, vil pengene stå på din bankkonto den efterfølgende hverdag.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at udbetale dine penge til en udenlandsk konto.

Du kan altid se dine kontobevægelser her