Anmodning om delrute

En passager kan anmode en bilist om en delrute, hvis passageren kun ønsker at køre med på noget af turen. Det vil være muligt at foreslå en alternativ pris. Bilisten kan herefter acceptere eller afvise passagerens anmodning.

Bemærk: Man kan som bilist vælge ikke at tilbyde delruter på et givent lift, når man opretter et lift. Så vil man kun modtage anmodninger fra passagerer, som skal med hele vejen.