Hvad sker der, hvis jeg bruger GoMore Point til at leje en bil, og aftalen bliver aflyst?

Når det kommer til vores aflysningspolitik, bliver GoMore Point behandlet på samme måde som penge.

Hvis du lejer en bil og aflyser mere end 3 timer inden lejens start, får du refunderet alle point og det fulde beløb for bookingen. Hvis du aflyser lejeaftalen mindre end 3 timer før begyndelsen, får du ikke point eller penge retur.