Pris på udlejningsbil

Dagspris

Som udlejer vælger du selv den daglige pris for din bil og bestemmer, hvornår den kan lejes ud på platformen. Den dagspris, du sætter, bruges til at beregne lejers pris og din indtægt. Den endelige pris og indtægt af en udlejning vil også afhænge af dynamisk prissætning, perioderabatter og gebyrer.

GoMore kommer med et prisforslag til din dagspris. Vores forslag er baseret på en kombination af din specifikke bilmodel, nuværende markedspriser og efterspørgsel.

Den pris, lejer betaler, afhænger af lejeperioden og om udlejers bil har dynamisk prissætning, hvor bilens pris redigeres i takt med efterspørgslen i markedet, aktiveret. Lejere kan altid se den endelige pris før de booker.  

Vi har intet oprettelsesgebyr eller løbende abonnement for hverken lejere eller udlejere. Udlejere kan som noget særligt vælge at få installeret GoMore Nøglefri teknologi i bilen mod et månedligt abonnement. Som lejer betaler du kun, når du lejer en bil og som udlejer betaler du kun et gebyr, når du udlejer din bil. 

Dynamisk prissætning

GoMore justerer automatisk udlejers dagspris afhængigt af efterspørgsel, så udlejer får flest mulige bookinger og højere indtjening.

Med udgangspunkt i udlejers dagspris tilpasser vi automatisk prisen på din bil afhængigt af efterspørgsel. Læs mere i vores FAQ.

Den dynamiske prissætning er bl.a. baseret på hverdage, weekender og ferier og tager højde for perioder, som vi definerer som høj- og lavsæson. Høj- og lavsæson er dynamisk og derfor justeres perioderne løbende for at sikre dig flest mulige bookinger afhængig af efterspørgslen. 

Vi anbefaler, at du følger GoMores dynamiske prissætning. Du kan læse mere om dynamisk prissætning på din GoMore profil under  "dine biler" > "administrer bil" > "pris".

Eksempel på dynamisk prissætning:

Perioderabat

Lejere får automatisk rabat på længere udlejninger. Rabatterne varierer afhængigt af årstiden og efterspørgslen og sikrer, at din pris er konkurrencedygtig med almindelig biludlejning. En konkurrencedygtig pris betyder, at flere vil leje din bil. GoMore anvender forskellige rabatter afhængigt af lejens længde og efterspørgsel i markedet. Nedenstående er eksempler på de anvendte rabatter.

Gebyrer

GoMore tager automatisk et servicegebyr fra bookinger. Gebyrerne betaler for forsikring, app og hjemmeside og for vores flinke kundeserviceteam. Du kan læse mere om vores gebyrer her.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.