Hvad gør jeg, hvis bilisten ikke dukker op til samkørselsaftalen?

Hvis en bilist mod forventning ikke dukker op til, eller ikke overholder jeres aftale, skal du som passager hurtigst muligt rapportere det til os.

Du kan rapportere bilisten, i vores app eller på vores hjemmeside, eller ved at sende os en mail på support@gomore.dk.

Vi ser herefter på rapporteringen hurtigst muligt og kontakter dig.