Hvad gør jeg, hvis bilisten ikke dukker op til samkørselsaftalen?

Hvis bilisten ikke dukker op til eller overholder den aftale I har lavet via bookingsystemet og/eller beskedsystemet på hjemmesiden, skal du rapportere dette til GoMores support-team hurtigst muligt. Derefter sørger vi for, at betaligen for liftet ikke vil blive trukket fra dit betalingskort. Betalingen trækkes normalt først 24 timer efter liftet er kørt. Hvis betalingen allerede er trukket fra din konto, refunderes din betaling.

Du kan rapportere problemer vedrørende dit lift på forskellige måder: I den email du modtager om at rate bilisten, nederst på siden for samkørsel eller på bilistens profil i appen, eller i din liftoversigt på hjemmesiden. Du er også velkommen til blot at ringe til support-teamet i løbet af vores åbningstider.