Lejekontrakt

Lejekontrakten skal udfyldes og underskrives af lejer og udlejer inden hver lejestart på GoMore. Lejekontrakt kan udfyldes på udlejers telefon i vores app. Har udlejer ikke smartphone, kan lejekontrakten printes. Vi anbefaler til hver en tid, at den digitale lejekontrakt i vores app anvendes, da aften hermed er tilgængelig for begge parter og GoMore.

Der skal i lejekontrakten noteres eventuelle skader på bilen ved lejestart, antal kørte kilometer samt bilens brændstofniveau.

Ønsker du at bruge lejekontrakten i papirformat, kan lejekontrakten findes og printes fra din bilannonce i din bil oversigt, her: https://gomore.dk/accounts/cars. Eventuelle skader sket i lejeperioden på bilen noteres også her.

Lejekontrakten printes ved at gå ind under bilens profil og trykke på knappen “udskriv”.

Husk, at udover lejekontrakten, skal ejer også printe en kopi af bilens infoblad, som skal opbevares i bilen under udlejning. Infobladet kan printes samme sted som lejekontrakten.