Stenslag

Der er kommet et stenslag i bilens rude under min lejeperiode. Hvad gør jeg?

• I første omgang anbefaler vi, at lejer straks tørrer og renser stenslaget samt sætter tape, plaster eller lignende på, så stenslaget ikke forværres.
  • Lejer har mulighed for at få stenslaget udbedret under lejeperioden. Der findes flere firmaer, der kommer ud, hvor bilen står, og udbedrer skaden på stedet.
  • Såfremt stenslaget kan limes, er det gratis, men hvis ruden skal udskiftes opkræves lejer selvrisiko. Det er reparatøren, der vurderer om stenslaget kan repareres, eller om ruden skal udskiftes.
  • Der skal ikke bruges skadenr. overfor teknikker eller værksted for dette. Dog skal lejer anmelde skaden til GoMore, ved at udfylde en skadeanmeldelsesblanket.
  • Bemærk: Lejer hæfter som udgangspunkt for enhver forværring af stenslaget, f.eks. hvis dette løber, både under og efter endt lejeperiode.