Leje af bil

Så snart du er oprettet som medlem og blevet lejervalideret, kan du leje bil. 

Du sender en anmodning til en udlejer om at leje vedkommendes bil, og får besked med det samme udlejer accepterer din booking. Du kan altid se dine anmodninger og bookede lejeaftaler i din  lejeoversigt.

Hvis du ikke hører fra udlejer

Hvis du ikke hører fra udlejer, er du velkommen til at sende anmodninger til flere udlejere om den samme lejeperiode. Så snart én udlejer har accepteret en af dine lejeanmodninger, sletter vi automatisk de andre anmodninger du har sendt afsted. På den måde kommer du aldrig til at stå med flere bookinger på en gang.

Søgning af udlejningsbil

Du kan altid se hvor god statistik en udlejer er på GoMore har, ved at se på udlejers acceptrate og svartid. Acceptraten vises i procent og angiver hvor mange anmodninger om udlejning, som udlejer har accepteret. Svartiden viser, hvor hurtigt udlejer svarer på anmodninger. Jo bedre acceptrate og svartid en udlejer har, jo højere vil udlejningsbilen blive vist i søgeresultaterne. 

Når du søger efter en udlejningsbil, vil du således få vist udlejningsbiler fra udlejere med en god statistik øverst i søgeresultatet. 


Se her hvordan du lejer en Nøglefri bil


Se her hvordan du tilbageleverer en Nøglefri bil

Se her hvordan du lejer en bil uden Nøglefri

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.