Forlængelse af leje

Du kan forlænge en leje, når den er begyndt.

Lejen forlænges via "forlæng leje" funktionen, som du finder under lejeaftalen på din profil. Når du sender en anmodning om at forlænge en lejeperiode, får udlejer besked via email og sms. Udlejer kan herefter enten godkende eller afvise forlængelsen.

Bemærk: din leje er først forlænget, når udlejer godkender forlængelsen. Hvis udlejer afviser, skal bilen tilbageleveres på afleveringestidspunktet for den oprindelige booking.

En leje kan minimum forlænges med 1 time, og maks forlænges, så lejeaftalen totalt er 30 dage inkl. den oprindelige booking. Det er ikke muligt, at bruge rabatkoder eller GoMore point til at betale for en forlængelse, og der gives ikke perioderabat.

150 km. er inkluderet for hver ekstra lejedag en leje forlænges.

Muligheden for at forlænge en leje forsvinder, når lejekontrakten afsluttes i appen.