Kvikbooking

Vælger du at slå kvikbooking til, kan din bil bookes direkte uden, at du skal godkende en lejeanmodning først. Det kan være med til at sikre dig flere udlejninger. Du slår kvikbooking til på din profil.

Når du som udlejer slår kvikbooking til, vil en lejers anmodning automatisk blive godkendt når lejeperioden matcher en tidsperiode, hvor din bil er angivet som ledig i din udlejningskalender. Selvom du har slået kvikbooking til, kan lejere fortsat sende almindelige lejeanmodninger, som du aktivt skal godkende.

En lejer kan ikke kvikbooke din bil hvis:

• Hvis der er mindre tid til lejens start ind den "varselsperiode", du har tilladt på din bilprofil. Du kan vælge alt fra ingen varsel til 12 timers varsel.
  • Der er mere end 30 dage til lejens start.

Som udlejer kan du fortsat aflyse en leje uden gebyr. Aflyser du dog 3 kvikbookinger indenfor 6 måneder, vil kvikbooking automatisk blive slået fra på din profil. Efterfølgende er det kun muligt, at aktivere kvikbooking igen, når dette er godkendt af GoMore Support.

Når du som udlejer slår kvikbooking til, vil din bil automatisk blive boosted i vores søgeresultater, hvilket kan være med til at sikre dig flere udlejninger.

Bemærk: Når du slår kvikbooking til, gælder det for alle dine biler, såfremt du har flere udlejningsbiler på din profil. Det er endnu ikke muligt, kun at aktivere for enkelte biler.