Kvittering for lift

Du kan finde kvitteringer, for dine tidligere lift under afsluttede lift. For at downloade kvitteringen, skal du blot klikke på liftet du ønsker en kvittering på og efterfølgende print kvittering

Vær opmærksom på, at en kvittering først er tilgængelig 24 timer efter liftet er kørt, og at det ikke er muligt, at downloade en kvittering via vores app.

Kvitteringer sendes også altid på den mail, der er tilknyttet din profil. Tjek gerne dit spamfilter, hvis den ikke er i din indbakke.