Hvad hvis jeg ikke kan finde Nøglefri bilen?

30 minutter inden lejen starter, kan du se bilens præcise lokation via det kort, der er tilknyttet lejen.

1. Åbn appen
  2. Tryk på "Udlejninger" og find din leje øverst på siden
  3. Tryk på “Lokation”

Hvis du har svært ved at finde bilen, kan det skyldes følgende:

• Bilens lokation er forældet. Luk appen ned og klik ind på kortet igen for at få bilens nuværende placering.
  • Bilen er parkeret på en underjordisk parkeringsplads. Se udlejers beskrivelse af hvordan du får adgang til bilen.
  • Geolocation i appen kan være upræcis. Søg lidt længere nede ad vejen i begge retninger eller på en nærliggende gade.

Hvis du stadig ikke kan finde bilen, skal du kontakte udlejer. Udlejers nummer findes i lejeaftalen i appen. Du kan også ringe til GoMore, ved at trykke på spørgsmålstegnet i appen.