Brændstof og kilometer ved leje af en GoMore Nøglefri bil?

GoMore Nøglefri er fleksibelt og lejekontrakten udfyldes af lejer via GoMore appen.

Kilometerstand og brændstofniveau aflæses automatisk i langt de fleste biler. Hvis aflæsningen ikke sker automatisk, vil lejer blive bedt om manuelt at indtaste værdierne og dokumentere ved at tage et billede af bilens instrumentbræt. Lejer bliver guidet i gennem disse trin i appen – hvad enten værdierne aflæses automatisk eller ej.

Kilometer

Der er altid et antal fri kilometer med i en lejeaftale alt afhængigt af, hvor lang lejen er. De inkluderede km. går til at dække den slitage, der sker på udlejers bil i lejeperioden og dækker ikke over brændstof. Det betaler lejer selv for i lejeperioden.

Ekstra kilometer kan tilkøbes inden booking af bilen, ellers opkræves betaling for overkørte kilometer ved tilbagelevering af bilen. Læs mere her. Hvis du ikke fik tilføjet ekstra kilometer, da du bookede bilen, kan dette gøres inden tidspunktet for lejens start ved at redigere lejen. Læs mere her.

Brændstof/drivkraft

Ved GoMore Nøglefri udregnes prisen på manglende eller ovenskydende brændstof automatisk. Pengene overføres 4 dage efter en leje til hhv. udlejer eller lejer alt afhængigt af om bilen afleveres med mindre eller mere brændstof, end ved lejens start.

• Benzin: 16 kr. per manglende liter eller 15 kr. per ekstra liter.
  • Diesel: 14 kr. per manglende liter eller 13 kr. per ekstra liter.

Plugin-hybrid: Hvis du lejer en plugin-hybrid bil, er brændstof eller opladning ikke inkluderet i lejeprisen. Manglende eller overskydende brændstof udregnes på samme måde som biler, der udelukkende kører på benzin eller diesel. Det er ikke et krav, at du modtager eller returnerer bilen med fuldt opladet batteri.

Elbil: Hvis du lejer en elbil, kan du læse mere om opladning og afregning her.