Kan jeg få Nøglefri i min GoMore leasingbil?

Ja, de fleste af vores leasingbiler kan deles med GoMore Nøglefri.

Se efter biler med skiltet Del med Nøglefri på vores leasingside eller ved at finde Nøglefri som "Tilvalg" på tilbuddet.

Hvis du allerede har modtaget din leasingbil og ønsker at komme igang med udlejningerne, kan du ringe til os på 89 87 09 90 eller skrive dig op her. Så kontakter vi dig snarrest muligt for at forklare, hvordan du kommer igang.

Ved installation af Nøglefri teknologien, skal du have minimum 11 måneder tilbage på din leasingkontrakt.

Er du interesseret i en ny leasingbil med Nøglefri, er GoMore Leasing klar til at hjælpe dig. Kontakt os på 89 88 99 02 eller leasing@gomore.dk.