Hvordan får jeg GoMore Nøglefri afinstalleret i min bil?

Kontakt os på keyless@gomore.dk for at opsige dit Nøglefri abonnement.

Skriv bilens nummerplade samt ønsker til datoer der passer dig at få enheden afmonteret. Så hjælper vi med at booke tid hos værkstedet til afinstallation.

GoMore dækker udgifter til både installation og afinstallation.

Abonnementsbetalingen stopper, når opsigelsen er bekræftet, og enheden er afmonteret og tilbageleveret til GoMore.

Husk at hvis du leaser en bil, er det dit ansvar at sikre dig at enheden er afinstalleret inden tilbagelevering hos leasingpartner.