Redigering af bilannonce

Når du har oprettet din bil til udlejning på GoMore, kan du altid ændre i indstillingerne for din udlejningsannonce og bil under administrer bil her. Du kan bl.a. indstille og ændre:

Bildetaljer: Her kan du ændre overskiften på din udlejningsannonce, beskrivelsen af din bil, billeder, bilens udstyr, lokation og eventuelle afhentningsinstrukser.

Ekstraudstyr: Her kan du tilbyde lejere at tilkøbe ekstra udstyr som fx barnesæder, tagboks, cykelstativ m.m.. På denne side, kan du også bestemme om du ønsker, at lejere kan få ekstraudstyr med i lejen uden ekstra betaling, eller om du gerne vil have et mindre beløb for at udlåne ekstraudstyret.

Skader: Her kan du tilføje og dokumentere eventuelle eksisterede skader på din bil. På samme side, kan du også hente infobladet, som skal være i bilen, når den er udlejet og finde lejekontrakten i papirformat, hvis du ikke ønsker at bruge kontrakten i vores app.

Bookingindstillinger: Indstil hvor længe du ønsker at lejere minimum skal og maksimalt kan leje din bil ad gangen, om du vil tillade udlandskørsel i din bil, og om bilen skal være aktiv til udlejning. På denne side, kan du også slette bilen, hvis du ikke længere ønsker at udleje den.

Kalender: Her kan du angive de tidspunkter, hvor din kan lejes og de tidspunkter eller perioder, hvor den ikke er tilgængelig for udlejning.

Kvikbooking: Bestem om du ønsker at lejere, kan kvikbooke din bil uden at du først skal godkende lejeanmodningen. På denne side, kan du også bestemme hvor langt varsel, du som minimum skal have, for at din bil kan kvikbookes.

Overdragelsestider: Vælg de tidspunkter hvor du kan overdrage din bil ved start eller slut af en biludlejning. Lejere vil kun kunne anmode din bil, hvis deres leje begynder eller afsluttes inden for de tider du vælger.

Pris: Her kan du bestemme dagsprisen på din bil, aktivere eller deaktivere dynamisk prissætning, hvor GoMore automatisk justerer din dagspris afhængigt af efterspørgsel, så du får flest mulige bookinger og højere indtjening, og bestemme prisen for ekstra kilometer.