Udbetaling af lejeindtægt

Din lejeindtægt overføres til din GoMore-saldo 24 timer efter en lejeperiodes afslutning. Du kan til hver en tid derefter få pengene udbetalt til din egen bankkonto uden gebyr fra din profil her.

Vi udbetaler tirsdage og torsdage kl. 13. Hvis du inden da har anmodet om en udbetaling, vil pengene stå på din bankkonto den efterfølgende hverdag.

Du kan altid se din kontos bevægelser her

Bemærk venligst, at det kun er muligt, at udbetale pengene uden gebyr til danske bankkonti. Skal pengene udbetales til en udenlandsk bankkonto opkræves du et overførselsgebyr.