For sen tilbagelevering af bil

Lejer er ansvarlig for at levere en lejebil retur til tiden eller for at forlænge en leje om nødvendigt. Husk at udlejer måske selv skal bruge bilen, eller at der kan være en anden lejer, der skal have bilen lige efter din leje.

Når en leje er begyndt, kan lejer forlænge lejeperioden.* En leje forlænges via forlæng leje funktionen under lejeaftalen i vores app, eller på siden for lejeaftalen under dine lejeaftaler på vores hjemmeside. Det er ikke muligt for udlejer, at forlænge en lejeaftale og man kan ikke forlænge en leje, der ikke er begyndt. Hvis du ønsker at ændre en leje før lejens start læs i stedet mere her.

Når lejer har forlænget en leje, modtaget udlejer automatisk en anmodning om forlængelse, som udlejer enten kan acceptere eller afvise. En forlængelse er kun gyldig, når udlejer har accepteret den. Hvis forlængelsen ikke accepteres, skal lejer aflevere bilen senest på sluttidspunktet på den oprindelige booking. 

Hvis en forlængelse ikke accepteres og lejer aflevere bilen tilbage for sent, opkræves lejer et gebyr for for sen tilbagelevering af bilen

Gebyr ved for sen tilbagelevering af lejebil

0 til 15 min for sent Bufferperiode hvor lejer ikke pålægges et gebyr
15 min til 24 timer for sent 0,7% af bilens dagspris (justeret for dynamisk prissætning) per min inklusiv de første 15 min forsinkelse
Mere end 24 timer for sent Bilens dagspris per påbegyndt lejedag og administrationsgebyr på 500 kr. per påbegyndt lejedag

Gebyret beregnes fra det minut lejekontraktens slutkontrakt startes og GoMores normale udlejningsgebyr gælder for både lejer og udlejer. Ekstra lejeindtægt for en forsinkelse overføres til udlejer, når GoMore har modtaget pengene fra lejer.

Lejer eller udlejer skal kontakte GoMore senest 24 timer efter en lejeperiode, hvis de mener at et gebyr er blevet opkrævet ved en fejl.

Hvis en bil afleveres for sent og udlejer ikke kan komme i kontakt med lejer, skal udlejer kontakte GoMore på 89 88 99 01 eller support@gomore.dk, hvis det er udenfor vores åbningstid. Vi ser på sagen hurtigst muligt herefter.

* En leje kan forlænges fra 1 time til 30 dage, men den samlede lejeperiode kan maks være 30 dage. 150 fri km tilføjes til hver ekstra lejedag en booking forlænges. Kuponer og GoMore Point kan ikke bruges til at betale for en forlængelse, og der gives ikke perioderabat.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.