Glemt kode

Hvis du har glemt din kode til din profil, kan du nulstille den her.

Når du har indtastet den email, du har brugt til at oprette din GoMore profil, vil du modtage en email der forklarer hvordan du nulstiller din kode, så du igen kan komme ind på din profil.

Bemærk venligst, at det ikke er muligt at nulstille din kode, hvis din profil er oprettet med din Facebook-profil, da koden til din profil på GoMore derfor er den du bruger på Facebook. Kontakt GoMore support, hvis du ikke længere ønsker at din profil, skal være oprettet med tilknytning til din Facebook-profil.