Hvilke fordele har jeg som medarbejder med GoMore Erhvervsleasing?

Med firmabil gennem GoMore får du en økonomisk leasingbil samtidig med, at du er med til at passe lidt bedre på planeten. Du kan udleje bilen på GoMore, når du ikke selv bruger den. Bilen kan leveres med Nøglefri teknologi, så du ikke behøver at mødes og overdrage nøgler til lejer, når du udlejer bilen. På den måde kan bilen tjene sine egne penge, mens du fx er på arbejde eller på ferie, og andre får glæde af din ledige bil. Service og forsikring er inkluderet i prisen, og vi leverer bilen til din arbejdsplads og henter den igen, når leasingperioden slutter.