Hvordan er processen, når jeg har besluttet mig for en leasingbil?

Når du har valgt den bil, du gerne vil have, klikker du “Gå til tilvalg og bestilling”. Her får du mulighed for at justere kilometer, tilvælge vinterdæk eller anhængertræk og udfylde dine kontaktoplysninger. Når vi modtager din bestilling, kontakter vi dig for at notere ønsker og afklare eventuelle spørgsmål.

Herefter kontakter vores samarbejdspartner dig med henblik på at lave en kreditvurdering inden din bestilling kan endeligt godkendes. Der foretages en kreditvurdering af din virksomhed, hvis CVR-nummer skal angives i bestillingen. For at kreditgodkende din virksomhed skal vores samarbejdspartner have adgang til regnskab og årsrapport.

Når din virksomhed er blevet kreditgodkendt, vil du modtage en endelig aftale per mail. Så snart vores samarbejdspartner har modtaget den underskrevne aftale retur og modtaget udbetaling, bestilles bilen hos forhandleren. Umiddelbart efter bilen er bestilt, modtager du en endelig leveringsdato. Bilen leveres på din arbejdsplads. Når din virksomhed er godkendt til at lease, kan I løbende tilføje flere biler på aftalen.