Hvor lang tid er jeg bundet?

Vælg kontraktlængde mellem 4 måneder, 12 måneder eller 36 måneder, så aftalen passer til dit og din virksomheds behov. Aftaler på 12 og 36 måneder kan forlænges efter aftale og det er selvfølgelig også muligt at tilføje flere kilometer undervejs. Ønsker du en aftale på 48 måneder eller længere, så kontakt os gerne på leasing@gomore.dk, da det naturligvis også er muligt.