Hvordan ændrer jeg en Nøglefri leje?

En godkendt leje kan redigeres inden tidspunktet for lejens start.

Lejen forlænges via "rediger booking" funktionen, som findes under lejeaftalen. Når lejer sender en anmodning om at redigere en leje, får udlejer automatisk besked. Udlejer kan herefter enten godkende eller afvise ændringerne. Nogle ændringer skal dog ikke accepteres af udlejer og bliver derfor blot automatisk ændret eller tilføjet til lejen. Nedenfor ses hvilke ændringer, der kræver udlejers accept og hvilke, som blot kan tilføjes uden udlejers accept.

Ændringer udlejer skal acceptere (accepteres dog automatisk, hvis udlejeren tilbyder kvikbooking)

• Ændringer til selve lejeperiodens start og sluttidpunkt
  • Tilkøb af ekstra kilometer
  • Tilkøb af udlandsforsikring

Ændringer udlejer ikke skal acceptere

• Tilkøb af nedsat selvrisiko
  • Tilkøb af ekstra chauffør

Når en leje ændres, opkræver eller tilbagefører vi automatisk differencen mellem den oprindelige og nye booking til lejer, alt afhængigt af, om lejen bliver dyrere eller billigere.

Bemærk: En leje er først ændret, når ændringen er godkendt. Muligheden for at redigere en leje forsvinder efter tidspunktet for lejens start.