Dynamisk prissætning

Med  dynamisk prissætning aktiveret på din bilprofil, justerer vi automatisk dagsprisen på din bil i takt med efterspørgslen i markedet, for at sikre dig flere bookinger og højere indtjening. 

Helt konkret justerer vi prisen op eller ned afhængigt af efterspørgslen på lejebiler på særlige dage eller specifikke perioder af året. Justeringen ligger normalt i intervallet 0-15%. Det betyder, at du vil få flere bookinger, når efterspørgslen er lav, og tjene mere per booking, når efterspørgslen er høj.

Priskalenderen er delt op i en højsæson og en lavsæson. Derudover er den opdelt i hverdage, weekender og helligdage/ferier. Dagsprisen på din bil vil derfor afhænge af, hvilken type af dag eller periode den bookes.

Satserne for prisjustering er baseret på grundige løbende analyser af biludlejningsmarkedet. Bruger du vores satser, vil satserne automatisk blive justeret, hvis vi tilpasser dem i tilfælde af ændringer i markedet for biludlejning. Hvis du selv ønsker at sætte dine egne satser, kan du også det. Vi anbefaler dog, at du følger vores definerede satser for at opnå mest efterspørgsel på din bil.

Du styrer  dynamisk prissætning på din profil under "dine biler" > "administrer bil" > "pris".

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.

Stadig brug for hjælp? Skriv til os Skriv til os