Eksisterende skader på bilen før udlejning

Eksisterende skader beskrives af udlejer i bilens lejekontrakt. Eventuelle skader skal være noteret inden print af lejekontrakten eller inden udfyldelse af den elektroniske lejekontrakt i app’en. Hvis der opdages nye eller ubeskrevne skader ved overdragelse af bil til lejer, skal de noteres i lejekontrakten inden lejestart.

Som lejer er det vigtigt, at du ikke tager imod en bil med skader, som ikke er noteret i lejekontrakten inden lejestart. Vi anbefaler altid, at du tager billeder af bilen inden og efter udlejning.

Lejekontrakten skal underskrives af både lejer og udlejer inden lejestart - enten i app eller på printet lejekontrakt.

Eksisterende skader kan noteres her: https://gomore.dk/accounts/cars