Inden og efter Nøglefri udlejning

Inden en udlejning skal du:

1. Parkere bilen på dens hjemmeadresse
  2. Placere bilens nøgle i handskerummet
  3. Lukke døre og vinduer
  4. Låse bilen med din app

Din bil er nu klar til afhentning. Bilen kan kun afhentes af lejer, hvis den forud for lejen er blevet låst med app’en. Når bilen er låst via app’en, kan bilens motor kun starte, hvis den efterfølgende bliver låst op via app’en. Det gør, at sikkerheden er i top. Husk at det både gælder for lejer og for dig.

Efter en udlejning kan bilen kun starte ved, at du åbner den via app'en.