Inden og efter Nøglefri udlejning

Inden en udlejning skal du:

  1. Parkere bilen på dens hjemmeadresse
  2. Placere bilens nøgle i handskerummet
  3. Lukke døre og vinduer
  4. Låse bilen med din app

Din bil er nu klar til afhentning. Bilen kan kun afhentes af lejer, hvis den forud for lejen er blevet låst med app’en. Når bilen er låst via app’en, kan bilens motor kun starte, hvis den efterfølgende bliver låst op via app’en. Det gør, at sikkerheden er i top. Husk at det både gælder for lejer og for dig.

Efter en udlejning kan bilen kun starte ved, at du åbner den via app'en.


GoMores udlejningsforsikring dækker i lejeperioden og 30 min. inden lejens start. Udenfor lejeperioden er det stadig din almindelige bilforsikring, som skal dække evt. skader. Se gerne vores anbefalinger til sikker opbevaring af nøglen uden for lejeperioden.

  1. Placér først nøglen i bilen, når du har en udlejning og så tæt som muligt på lejeperiodens start. Hent nøglen igen i bilens handskerum efter endt udlejning. 
  2. Hvis du ønsker at have nøglen liggende ofte eller mere permanent i bilen for at få flest mulige bookinger, anbefaler vi, at du opbevarer nøglen i en RFID-pose, som du har i en aflåst nøgleboks inde i handskerummet. 
  3. Du fortæller dine lejere, hvad koden er til din nøgleboks ved at skrive koden i ”Værd at vide om bilen” eller i en besked til lejer, inden lejen starter.
Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.