Hvordan fungerer opladning af elbil?

Når du lejer en elbil på GoMore, er opladning som udgangspunkt ikke inkluderet i lejeperioden med mindre du har lavet en aftale med udlejer. Som lejer betaler du for opladning i lejeperioden, ligesom når du lejer en benzin- eller dieselbil.

Du skal som udgangspunkt levere bilen tilbage med samme batteriniveau, som ved lejens start med mindre du har aftalt noget andet med udlejer. Alternativt kan du aftale med udlejer, at der afregnes for manglende batteriniveau ved aflevering. 

Vi anbefaler altid, at du taler med udlejer om mulighederne for opladning og afregning, med mindre det allerede er beskrevet på udlejers bilprofil.

For information om ladestandere, kan du downloade appen ‘ Plugsurfing’, der giver adgang til oversigt over næsten alle offentlige ladestandere i Danmark og Europa. Ved at oprette en gratis profil og tilføje dit betalingskort, kan du lade på alle ladestandere og begrænses ikke til en enkelt operatør. Langs motorvejen og i flere større byer finder du hurtig- og lynladestandere, hvor det i de fleste tilfælde er muligt at betale for opladning med et betalingskort. 

Kun for Nøglefri elbiler: Hvis du tilbageleverer bilen med under 20% batteri uden, at bilen er tilsluttet strøm, opkræves desuden et gebyr på 100 kr. via appen.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.