Smarte biler med Nøglefri teknologi

Mange nye biler er så smarte, at de allerede har teknologien for GoMore Nøglefri indbygget.

I Tesla, Volvo, VW, og Ford EV fra 2020 og frem kan Nøglefri aktiveres med et enkelt klik.

Det eneste det kræver er, at du opretter en GoMore bilprofil og forbinder din bil med bilproducentens app. Når det er opsat, sender GoMore dig et link, så du selv kan aktivere Nøglefri teknologien i din bil. Herefter kan bilen nemt deles med andre GoMore medlemmer, uden at du behøver at være til stede ved afhentning eller tilbagelevering.

Abonnementsbetalingen på 300 kr. per måned er hurtigt tjent ind på én udlejningsdag.

Hvis du ønsker at høre mere om dine udlejningsmuligheder, er du velkommen til at skrive dig op her eller sende en mail til keyless@gomore.dk. Så kontakter vi dig snarest muligt :-)