Privatejede Tesla'er og GoMore Nøglefri teknologi

I privatejede Tesla'er kan Nøglefri aktiveres med et enkelt klik og installation af en Nøglefri enhed i bilen er ikke nødvendig.

Det eneste det kræver er, at du opretter en GoMore bilprofil og forbinder din bil med Teslas app. Når det er opsat, sender GoMore dig et link, så du selv kan aktivere Nøglefri teknologien i din bil. Herefter kan bilen nemt deles med andre GoMore medlemmer, uden at du behøver at være til stede ved afhentning eller tilbagelevering.

Har du leaset en Tesla gennem GoMore og er interesseret i GoMore Nøglefri eller ønsker du generelt at høre mere om dine udlejningsmuligheder, er du velkommen til at skrive dig op her eller sende en mail til keyless@gomore.dk. Så kontakter vi dig snarest muligt :-)