Login med Facebook

Du kan kun anvende Facebook login, hvis du har en email tilknyttet din Facebook profil. Din email skal herudover være gjort "tilgængelig for eksterne applikationer" i dine privatlivs-indstillinger på Facebook.

Vær opmærksom på at den email, der er tilknyttet din Facebook profil, måske er en email af ældre dato og du derfor skal huske at tjekke den, da det er til den vi sender vigtige meddelelser hertil vedrørende dine aktiviteter på GoMore.