Kilometerantal ved leasing

Der er som udgangspunkt altid 25.000 kilometer inkluderet i din leasingaftalen, når du leaser en bil igennem GoMore. Vores grønne biler har 15.000 km/år inkluderet som standard.

Du har mulighed for at vælge flere eller færre kilometer, når du bestiller.

Du vælger selv hvornår du vil bruge kilometerne i løbet af din leasingperiode. Eventuelle kilometer i forbindelse med udlejning indgår i det samlede antal kilometer.

Evt. overkørte kilometer afregnes, når du tilbageleverer bilen. Prisen for overkørte km fremgår af det enkelte tilbud og din leasingaftale.