Vinterdæk

Som udgangspunkt leveres leasingbilerne med sommerdæk, og vinterdæk er ikke inkluderet i leasingaftalen. Der er dog mulighed for tilkøb af vinterdæk/-hjul for et ekstra månedligt tillæg gennem hele leasingperioden. 

12 måneders leasingaftale: 
Tilkøb af vinterdæk foregår ved en 12 måneders leasingaftale i samarbejde med Euromaster, som ved tilkøb vil kontakte leasingtageren i forbindelse med at arrangere dette. Ved tilkøb af vinterdæk, vil dækkene blive opbevaret hos Euromaster. Der vil i løbet af leasingperioden være inkluderet 2 skift af dæk. Vinterdækkende skal ved en 12 måneders leasingaftale afleveres tilbage til Euromaster, inden at bilen afleveres hos Applus+ efter endt leasingperiode. 

24 måneders leasingaftale:
Tilkøb af dækaftale foregår ved en 24 måneders leasingaftale i samarbejde med Super Dæk Service eller Euromaster. Ved tilkøb af vinterdæk vil Super Dæk Service eller Euromaster stå for opbevaring af de dæk som ikke er i brug. Tilkøbet inkluderer sæsonskift mellem sommer- og vinterdæk igennem hele leasingperioden. Der sendes mail til kunden, hvor der vælges ønske til dækcenter samt fælgdesign. Ekstrahjul skal ved efter endt leasingperiode tilbageleveres sammen med leasingbilen ved FDM Check-in.

36 måneders leasingaftale: 
Tilkøb af vinterhjul (komplethjul med stålfælg og vinterdæk) foregår ved en 36 måneders leasingaftale i samarbejde med Super Dæk Service. Biler der leveres i perioden fra 15/10 til 28/02 vil ved udlevering være monteret med vinterhjul, såfremt der er tilkøbt vinterhjulaftale. Ved tilkøb af vinterhjul vil Super Dæk Service stå for opbevaring af vinterhjulene, når de ikke er i brug. Tilkøbet inkluderer sæsonskift mellem sommer- og vinterhjul igennem hele leasingperioden.

Stadig brug for hjælp? Skriv til os Skriv til os