Vinterdæk til leasingbil

Alle leasingbiler leveres på sommerdæk og vinterdæk kan tilkøbes ved bestilling. Vinterdæk er et tilvalg, da vinterdæk ikke er lovkrav i Danmark. Vi anbefaler, at du tilkøber vinterdæk, da vinterdæk har et bedre vejgreb, når vejret skifter og temperaturen falder.

Når du vælger vinterdæk gennem GoMore er alle dækskift inkluderet i prisen, og du får opbevaret dine sommer- og vinterdæk i den periode, de ikke bliver brugt. Du får monteret vinterdæk på bilens eksisterende fælge, og bilen skal tilbageleveres på sommerdæk. Vinterdækkene monteres på din hjemmeadresse eller arbejdsplads, så du ikke skal bruge tid på at køre på værksted og få dem skiftet. Vi kommer til dig, hvor og hvornår det passer.

Hvad koster vinterdæk gennem GoMore?
Tilkøbet af vinterdæk gennem GoMore er en abonnementsløsning, du tilvælger ved leasingperiodens start og betaler månedligt i den fulde leasingperiode.

Prisen for tilkøb af vinterdæk fremgår på tilbuddet under "Tilvalgsmuligheder" eller under "Gå til tilvalg og bestilling". Vinterdækkene betales ikke sammen med leasingydelsen, men direkte til vores dækpartner Rubberduck, som kontakter dig efter bestillingen. 

Må jeg selv købe og montere vinterdæk?
Du er velkommen til selv at købe og få monteret godkendte vinterdæk på din leasingbil, hvis du foretrækker det. Bilen skal afleveres tilbage på sommerdæk, når leasingperioden slutter. 

Har du allerede en leasingbil og ønsker et tilbud på vinterdæk?
Fik du ikke tilvalgt vinterdæk ved bestilling og ønsker et tilbud undervejs i din leasingperiode, så skriv til os leasing@gomore.dk, og vi hjælper dig videre :-)

Hvad skal jeg huske, ingen jeg afleverer bilen retur?
Når du opsiger din leasingaftale eller din leasingaftale automatisk udløber, skal du huske at opsige dit vinterdækabonnement direkte til Rubberduck. Bilen skal tilbageleveres på sommerdæk.

Fik du svar på dit spørgsmål? Tak for din feedback! Det opstod et problem. Prøv igen.